Journalistlegenden Ingemar Ljungkvist

Journalistlegenden Ingemar Ljungkvist

Agneta Schnittger
Gäst hos Newsvoice
23 december 2022 kl 07:26
Ett varmt tack till Ingemar för all vänskap, alla vetenskapliga och vardagliga stunder vi delat och alla unika möjligheter att framföra mitt hälsobudskap grundat i alternativa synsätt, väl underbyggt av studier och tusenårig erfarenhet.

Det började 2016 med ett besök på vår vingård i Provence. Ingemar kom med sin dotter Anna och Torbjön för att under en vecka göra reportage efter min artikel i Medicinsk Access om kolloidalt silver och dess antimikroba och antiinflammatoriska egenskaper. En del av Silverbibeln är inspelad hos oss i Provence.

När Corona viruset blev aktuellt i årsskiftet 2019-2020 återkom Ingemar tillsammans med Torbjörn och hans familj för en serie nya inspelningar grundat på mina artiklar i Medicinsk Access om tarmhälsans betydelse för kroniska metabola sjukdomar, neuroendokrina sjukdomar och cancer.

I slutet av februari exploderade Corona pandemin och den pågår mer eller mindre fortfarande. Nu under hösten gjorde Ingemar och jag två intervjuer på Youtube hos Linus Noremalm. Den första om Covid-19 och dess konsekvenser efter sjukdom och vaccination. Den andra intervjun handlade om cancer och mikrober.

På min hemsida insulindenfelandelanken.com finns artiklar och intervjuer med länkar, samt information om mina böcker.

Så glad och tacksam för allt som Ingemar bidragit med som grävande journalist, nyfikenhet och förmåga att genomföra det han föresatte sig.

Tack, Ingemar! Vila i frid!